• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پارم کلم

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 40 دقیقه
  • آماده سازی 15 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. یک تابه را با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کرده و تکه های کلم را روی تابه بچینید. روی و کناره های کلم را با 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کرده و نمک و فلفل بزنید. سپس آن را به مدت 25 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار داده تا نرم و طلایی شوند.
  3. تکه های نان را به ظرف دیگر منتقل کرده و با سیر، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. سپس آن را به مدت 5 دقیقه در طبقه پایینی فر قرار دهید و بپزید. بعد از 5 دقیقه از فر خارج کردهآن ها را برگردانده و دوباره به مدت 8 تا 10 دقیقه درون فر قرار دهید تا ترد و طلایی شوند.
  4. کلم را از فر خارج کرده و سس گوجه فرنگی را با قاشق روی آن بریزید. موزارلا را روی آن ریخته و به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر برگردانید تا پنیر ذوب و طلایی شود.
  5. برای سرو، نان ها و برگ ریحان را روی آن ریخته و با کمی روغنزیتون بلافاصله سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

سوفله سیب زمینی با سوسیس

۳۰ دقیقه
مشاهده

پیتزای مرغ عسلی سریراچا

۴۰ دقیقه
مشاهده

گراتن پاستا

۳۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

دلمه قارچ

پیراشکی عدس و اسفناج

پیراشکی سیب زمینی و شوید

پیتزا فریتاتا

مرغ شکم پر با ریحان و پنیر موزارلا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد