• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کوزالاک مانتی kozalak mantı

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 25 دقیقه
  • آماده سازی 20 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. در کمی روغن سیر و پیاز را تفت می‌دهیم. گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه رب نمک و فلفل به مخلوط اضافه کرده، اجازه دهید تا مخلوط جا بیافتد. در اواخر پخت جعفری و پیازچه خرد شده را اضافه کمی‌کنیم.
  2. سپس از قسمت پایین مثلث یک سیخ چوبی(یا نی ضخیم نوشیدنی) گذاشته خمیر را دور آن می‌پیچیم و سیخ را بیرون می‌آوریم (‌لبه یوفکا را می‌توانید با آب یا سفیده تخم مرغ بچسبانید) و سپس در روغن سرخ کنید و برای گرفتن روغن یوفکاهای سرخ شده روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید
  3. بادمجان را پوره کرده و با ماست موسیر مخلوط کنید در ظرفی یوفکاهای سرخ شده را چیده با بقیه مواد آماده شده تزیین کرده و سرو نمایید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

فراید پیراشکی

10 دقیقه
مشاهده

بورتیا لوبیا

5 دقیقه
مشاهده

ماکارونی قالبی

35 دقیقه

محبوب ترین غذاها

ساندویچ سبزیجات

پیتزا پپرونی پوتین

پیتزای مرغ عسلی سریراچا

تارت گل هویج

پاستا ماهی تن مدیترانه ای

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد