• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

دیپ پای گوجه فرنگی

  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ماهیتابه فر را با اسپری روغن چرب کرده و کنار بگذارید.
  2. قسمت بالایی و پایینی گوجه را برش داده و آن را حلقه حلقه کنید و روی یک سبد آبکش بچینید. سپس بر روی آن ها نمک ریخته و کنار بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. قسمت های اضافی گوجه را خورد کرده و کنار بگذارید.
  3. در همین حین پنیر خامه ای، سس مایونز، پیاز، ریحان، پنیر موزارلا، پنیر پارمزان، سس تند، سس ورچستر، پودر پیاز، فلفل سیاه، سه چهارم فنجان پنیر چدار و نمک را با هم مخلوط کنید. در آخر گوجه فرنگی های خرد شده را نیز به آرامی به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا به طور یکنواخت مخلوط شوند.
  4. مخلوط گوجه فرنگی را به ماهیتابه فر منتقل کرده و روی آن را صاف کنید. پنیر چدار را روی آن ریخته و گوجه فرنگی های ورقه شده را روی آن بچینید.
  5. تابه را به مدت 25 تا 30 دقیقه درون فر از قبل گرم شده قرار دهید تا زمانیکه پنیر آب شده و روی آن طلایی شود.
  6. سپس با ریحان اضافی تزئین کرده و بلافاصله با نان تست کراستینی سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

رول مرغ سوخاری با سبزیجات

30 دقیقه
مشاهده

کاپ فیلوی پنیری با پستو

10 دقیقه
مشاهده

پیتزا شکلاتی

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

اسنک پنیر و مرغ

خوراک بادمجان فانتزی

رولت مکزیکی

قارچ شکم پر با ایرفرایر

فریتاتای سبزیجات و سیب زمینی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد