• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

چرخ‌های بیکن پفکی

  • تدارک برای
  • زمان پخت 10 دقیقه
  • آماده سازی 15 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. خمیر هزارلا را پهن کرده و یک لایه بیکن یا ژانبون را روی آن قرار دهید. روی آن پنیر رنده شده بریزید، فلفل بپاشید، سپس آن را از سمت طول رول کنید.
  2. هنگامی که خمیر شما رول شد، آن را محکم بپیچید و قبل از برش دادن، حدود 20-30 دقیقه در یخچال قرار دهید. این کار باعث سفت تر شدن آن برای برش های بهتر می شود. در همین حین، فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  3. خمیر را از یخچال خارج کرده و با استفاده از یک چاقوی دندانه دار شروع به برش دادن رول ها کنید و آنها را به یک ورقه پخت پوشانده شده با کاغذ روغنی منتقل کنید.
  4. سپس آن را در دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و طلایی شود درون فر قرار دهید. سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید قبل از سرو کمی خنک شوند.
  5. نکته: در صورت تمایل می توانید به جای بیکن از ژامبون پخته شده استفاده کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

کوزالاک مانتی Kozalak mantı

25 دقیقه
مشاهده

قیف گوشتی

مشاهده

پیتزا پروشوتو سیب

۳۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

لازانیا بادمجان

قارچ شکم پر با ایرفرایر

کِسديلا کلاب

پیتزا سیسیلی

پیتزای نان فرانسوی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد