- تدارک برای
- زمان پخت 10 دقیقه
- آماده سازی 15 دقیقه
محتویات
دستور پخت
- خمیر هزارلا را پهن کرده و یک لایه بیکن یا ژانبون را روی آن قرار دهید. روی آن پنیر رنده شده بریزید، فلفل بپاشید، سپس آن را از سمت طول رول کنید.
- هنگامی که خمیر شما رول شد، آن را محکم بپیچید و قبل از برش دادن، حدود 20-30 دقیقه در یخچال قرار دهید. این کار باعث سفت تر شدن آن برای برش های بهتر می شود. در همین حین، فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- خمیر را از یخچال خارج کرده و با استفاده از یک چاقوی دندانه دار شروع به برش دادن رول ها کنید و آنها را به یک ورقه پخت پوشانده شده با کاغذ روغنی منتقل کنید.
- سپس آن را در دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و طلایی شود درون فر قرار دهید. سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید قبل از سرو کمی خنک شوند.
- نکته: در صورت تمایل می توانید به جای بیکن از ژامبون پخته شده استفاده کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید