• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

آنچیلادای مکزیکی

  • تدارک برای
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • آماده سازی 15 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز و نمک را به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید.
  3. فلفل دلمه ای قرمز را نیز به تابه اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
  4. در آخر زیره و سیر را نیز اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
  5. مخلوط را از ماهیتابه خارج کرده و اجازه دهید خنک شود سپس، مرغ، ذرت و 1 فنجان پنیر موزارلا را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
  6. به اندازه دو قاشق غذاخوری از مخلوط مرغ را در وسط نان ترتیلا بریزید و آن را محکم رول کنید.
  7. انچیلاداهای رول شده را نزدیک به هم و از طرف درز به پایین در ظرف مخصوص بچینید سپس، سس آنچیلادای و یک دوم فنجان پنیر موزارلا را روی آن بریزید.
  8. روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
  9. سپس آنچیلادا ها را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود سپس آن را سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

گراتن مرغ و لوبیا

20 دقیقه
مشاهده

کیک شپرد

10 دقیقه
مشاهده

پیراشکی پنیری

40 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا گل‌کلم

گلدان حمص

سوپلی

پاستا سوسیس مرغ

شاکوشکا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد