- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت 20 دقیقه
- آماده سازی 30 دقیقه
محتویات
دستور پخت
- مرغ، گوجه فرنگی، ریحان، نخودفرنگی و کاهو را در کاسه مناسبی مخلوط کنید.
- آنگاه ماست و آبلیو را اضافه و مخلوط نمایید.
- حالا هر بار یک ورق از خمیر یوفکا را با کره آغشته کنید.
- سپس روی آن قدری پنیر موزارلای دالیا بپاشید و از مواد فراهم کرده روی پنیر بریزید و آن را رول کنید.
- اکنون رول های بوریتو را در سینی مخصوص فر قرار دهید.
- رویش را قدری با روغن کنجد آغشته کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید