• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

كوفته كاسه ای

  • تدارک برای رزینا شمس
  • زمان پخت ۲۰ دقيقه
  • آماده سازی 3۰ دقيقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا داخل نان باگت را در می آوریم و در شیر می خیسانیم. سپس آنها را از شیر بیرون می آوریم و شیر اضافی آنها را با دست میگیریم و خوب فشار می دهیم. سپس با گوشت چرخ کرده، 3 قاشق غذاخوری پیاز داغ، نمک، فلفل، پودر زیره و یک عدد تخم مرغ خوب ورز میدهیم. بعد از گوشت گلوله هایی به اندازه نارنگی های کوچک بر میداریم و در دست به آن شکل کاسه میدهیم.
  2. سپس در ظرف فری که از قبل چرب کرده ایم می چینیم و با حرارت 180 درجه سانتیگراد میپزیم تا طلایی شود و خودش را بگیرد. سپس سینی را بیرون می آوریم و از مواد داخل کوفته، آنها را پر میکنیم و روی آن یک تکه پنیر پیتزا یا پنیر گودا میگذاریم (میتوان به صورت رنده شده هم استفاده کرد).
  3. داخل یک ظرف پیاز داغ، رب و آب را مخلوط میکنیم و اطراف کوفته ها میریزیم. دوباره سینی را در فر میگذاریم تا هم سس غلیظ شود و هم پنیر آب شود.
  4. برای مواد داخل کوفته، ابتدا قارچ ها را ریز خرد میکنیم و در ماهیتابه همراه با کمی روغن تفت میدهیم. سپس پیازچه های خرد شده را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد نخودفرنگی و هویج پخته و چهار گوش شده را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم. در آخر جعفری را اضافه میکنیم و ماهیتابه را از روی حرارت بر میداریم.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا مرغ کاربونارا

۴۰ دقیقه
مشاهده

پیتزای مرغ سوخاری هالوپینو رنچ

۴۵ دقیقه
مشاهده

پیتزا فلافل

۱۵ دقیقه

محبوب ترین غذاها

کتو تاکیتو

چورک پنیری

پیتزا بیبی بل

پیتزا تخم مرغ

پیتزای سبزیجات و ژامبون

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد