• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا بیفارونی

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. ماکارونی را بجوشانید و آبکش کنید و آن را کنار بگذارید.
  5. سپس در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی روغن گرم شد پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید و حرارت را کم کنید تا رنگ آن طلایی شود. گوشت گاو، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا جایی که رنگ گوشت تغییر کند. رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس یک لیوان آب و شکر را به مواد اضافه کنید. سپس پاستا را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حدودا ۱۵ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا سس آن غلیظ شود.
  6. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  7. بیفارونی و سپس پنیر موزارلا را به خمیر اضافه کنید.
  8. پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.
  9. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا ایتالیایی

30 دقیقه
مشاهده

لازانیا اسفناج رولی

90 دقیقه
مشاهده

بادمجان شکم ‌پر با مرغ

30 دقيقه

محبوب ترین غذاها

دوولای

پیتزا رولی

اینچیلادای مرغ

پیتزا تابه ای

گراتن هویج و کدوسبز

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد