• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

گراتن مرغ و بادمجان

  • تدارک برای 6 تا 8 نفر
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • آماده سازی 40 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فیله مرغ و قدری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
  2. آنگاه فلفل دلمه‌ای، سیر، پیازداغ، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط نمایید.
  3. حالا ظرف مناسب و نسوزی را انتخاب کنید، 3 قاشق سوپخوری سس سفید در کف ظرف بریزید و کف ظرف را با سس آغشته کنید.
  4. سپس نیمی از بادمجان‌ها را روی سس قرار دهید و نیمی از مخلوط مرغ را رویش بریزید.
  5. اینک رویش نیمی از سس سفید و پنیر موزارلا را ریخته و دوباره بادمجان بچینید و باقیمانده مرغ را بیفزایید.
  6. حالا سس سفید و باقیمانده پنیر و پنیر پارمسان را افزوده و گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیراشکی مرغ و قارچ

20 دقیقه
مشاهده

وافل پیتزایی

مشاهده

بورک سلطنتی

30 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا پپرونی عسلی و خیارشور

پیتزا آلفاگتی

ماهی سوخاری با بیسکوئیت و پنیر

پیتزا رست بیف و سالاد کلم

پیتزا پنیر سوخاری

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد