• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا ۱۰۰۰ لایه پپرونی

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. پنیر موزارلا را رنده کنید و سطح میزکار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید سپس به میزان لازم کمی آرد بزنید. کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید و سپس سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و 1000 لایه پپرونی را به آن اضافه کنید.
  5. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
  6. پیتزا را با از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود سپس آن را برش بزنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

ماهی سوخاری با بیسکوئیت و پنیر

30 دقیقه
مشاهده

پیتزا 7 لایه

۱۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا آلفردو

20 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا متری

پیتزا مرغ کره‌ای

کوزادیلا مرغ و عسل

پیتزا شیکاگو

پیتزا با کراست هش براون

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد