• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پای مرغ و قارچ با یوفکا

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 40 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در یک تابه 4 قاشق از کره را ریخته سپس قارچ را به مدت 8 دقیقه با حرارت بالا تفت دهید. استاک مرغ را به همراه ژامبون و ادویه تفت دهید و با هم مخلوط کنید و به مواد بیافزایید. آرد ذرت را در آب سرد حل کرده و به مخلوط قارچ افزوده اجازه دهید تا غلیظ شوند سپس مواد را کنار بگذارید تا خنک شوند.
  2. سینه مرغ خردشده را با جعفری و رنده پوست لیمو مخلوط کرده داخل یخچال 20 دقیقه استراحت دهید سپس مرغ‌ها را با سس قارچ مخلوط کنید تمام مواد را کف یک ظرف سرامیکی ریخته و روی آن پنیر موزارلای دالیا بپاشید. سپس یوفکا را بصورت مربع برش زده و از وسط جمع می‌کنیم و به‌وسیله قلم‌موی مخصوص آشپزی به مقداری کره آغشته می‌کنیم. روی مواد قرار می‌دهیم تا تمام سطح آن را بپوشاند.
  3. به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا روی یوفکاها طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

چورک پنیری

۲۰ دقیقه
مشاهده

فریتاتا سفیده تخم مرغ

20 دقیقه
مشاهده

بیکن لایه ای

-

محبوب ترین غذاها

رول پیتزا

كاناپه فلفل دلمه‌ای با خمير فيلو

مرغ پر شده با پنیر موزارلا

پارم کلم

خوراک پنیر

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد