• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

سمبوسه سیب زمینی و تره

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 20 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. سیب زمینی آب‌پز و نگینی خرد شده ، تره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودرسیر و نمک را مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا مواد مزه‌دار شوند.
  2. سپس یوفکای سمبوسه‌ای دالیا (یا یوفکا مستطیلی را به صورت نوارهای باریک برش میزنیم). از مواد در گوشه پایین یوفکا می‌ریزیم و به شکل مثلثی تا می‌زنیم، تا زدن را تکرار می‌کنیم تا به انتهای یوفکا برسیم (می‌توان از آب یا سفیده تخم مرغ برای چسباندن لبه‌ها استفاده نمود) و در روغن سرخ می‌کنیم. برای گرفتن روغن سمبوسه‌های سرخ شده روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

بورک لایه‌ای

۴۰ دقیقه
مشاهده

صبحانه پر پروتئین با یوفکا

15-20 دقیقه
مشاهده

پیتزا دیپ اسفناج

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا بیکن و سس پوتین

كيک اسپاگتی

پیتزای نان فرانسوی

پیتزا سالاد کاب

پانینی مرغ و اسفناج

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد