- تدارک برای 4 نفر
- زمان پخت 20 دقیقه
- آماده سازی 30 دقیقه
محتویات
دستور پخت
- کلمها را در تابهای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا آب آنها کاملاً کشیده شود.
- پیازچه، زنجبیل و مقداری فلفل سیاه را به کلمها بیافزایید و کمی تفت دهید.
- در تابهای جداگانه حاوی روغن زیتون داغ، گوشت را بههمراه قارچ و کمی فلفل تفت دهید.
- مخلوط کلم و گوشت را در ظرفی بریزید، سپس آرد را به آن بیافزایید و هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
- از مخلوط بالا به طور مساوی داخل خمیرهای پیراشکی بریزید، سپس خمیرها را به شکل دلخواه فرم دهید.
- پیراشکیها را در تابهای حاوی روغن داغ، از هر طرف سرخ کنید، سپس آب جوش را به تابه بیافزایید و در تابه را بگذارید تا پیراشکیها بپزند. پس از پخت، پیراشکی را از تابه خارج کرده و به همراه سس آمادهشده سرو کنید.
روش تهیه سس
- 3 قاشق غذاخوری سویاسس، 3 قاشق غذاخوری سرکه سیب، 2 قاشق چایخوری شکر، 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد، یک حبه سیر (کوبیدهشده) و مقداری فلفل قرمز را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
شاید این غذاها را نیز بپسندید