• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

رولت پيتزا

  • تدارک برای
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • آماده سازی 30 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

سس گوجه فرنگی

دستور پخت

  1. برای تهیه خمیر ابتدا آب ولرم، شکر، روغن و نمک را در ظرفی ریخته و سپس آرد را که از قبل الک کرده¬ایم، همراه مایه خمیر کم¬کم به آن اضافه می¬کنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. سپس خمیر را خوب ورز می¬دهیم و در آخر رویش را می¬پوشانیم و زمان می¬دهیم تا ور بیاید (حدود 45 دقیقه). سپس دوباره خمیر را روی سطح آردپاشی شده کمی ورز می¬دهیم و خمیر را به دو نیم می¬کنیم.
  2. روی دستمال تمیز آشپزخانه کمی آرد پاشیده و نصف خمیر را با وردنه به شکل مستطیل حدود 20 در 40 سانتیمتر باز می¬کنیم. نصف سس را روی آن مالیده و نصف مواد را روی آن می¬پاشیم. سپس به کمک پارچه خمیر را از طرف بلندی آن لوله می¬کنیم. بعد خمیر را به حلقه¬های یک سانتی برش زده و در سینی فری که از قبل چرب کرده¬ایم می¬چینیم و در فری با حرارت حدود 180 درجه سانتیگراد می¬گذاریم تا 15 دقیقه بپزد. با بقیة خمیر و مواد دوباره مراحل را تکرار می¬کنیم.
  3. در تهیه انواع خمیر پیتزا بعد از پهن کردن خمیر با وردنه، بهتر است دوباره به مدت 15 دقیقه به خمیر در ظرف مخصوص استراحت بدهیم تا بهتر ور بیاید.

سس گوجه فرنگی

  1. روغن را در ماهیتابه گرم کرده و سیر را تفت می¬دهیم ولی به قدری که رنگ نگیرد. سپس آب گوجه¬فرنگی یا رب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و اورگانو را ریخته و بعد از گرم شدن می¬گذاریم تاکاملاً خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

املت سبزیجات با پنیر

15 دقیقه
مشاهده

کوزادیلا مرغ و عسل

10 دقیقه
مشاهده

پیتزای گوجه و بادمجان

15 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیراشکی سوخاری

پیتزا تورتیلا فلورانس

پیتزا قارچ و پنیر

پیتزای دریایی

ساندویچ ماهی تن

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد