• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

لازانیا کدو سبز

  • تدارک برای
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • آماده سازی 20 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا دو طرف کدو سبزهای برش خورده را نمک بزنید سپس یک تابه لبه دار را با دستمال کاغذی بپوشانید و کدو سبز ها را روی آن قرار دهید. سپس یک لایه دیگر از حوله کاغذی روی کدو ها اضافه کنید و یک لایه دیگر از کدو ها را روی آن بچینید. در آخر با یک لایه دیگر حوله کاغذی روی کدو ها را بپوشانید. سپس یک ظرف روی آن قرار داده چند وسیله سنگین روی آن قرار دهید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا رطوبت کدو ها گرفته شود.
  2. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. در یک کاسه متوسط، ریکوتا، 1 و نیم فنجان موزارلا، نصف بیشتر پنیر پارمزان، جعفری، ریحان، تخم مرغ، سیر، چاشنی ایتالیایی، فلفل قرمز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  3. حدود نصف فنجان سس مارینارا را به یک ظرف پخت اضافه کرده و به طور یکنواخت پخش کنید. یک لایه کدو سبز اضافه کرده و با یک چهارم از مخلوط ریکوتا آن را بپوشانید. تمامی مراحل را تکرار کنید تا تمام برش های کدو سبز چیده شود، سپس باقیمانده موزارلا و پارمزان را روی آن بریزید و به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که روی آن حباب زده و طلایی شود در فر قرار دهید.
  4. قبل از برش و سرو اجازه دهید حداقل به مدت 30 دقیقه خنک شود تا لازانیا کمی جا بیفتد. اگر مقدار زیادی آب از کدو سبز وجود دارد، می توانید آن را با قاشق غذاخوری جدا کرده و قبل از برش لازانیا دور بریزید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا فریتاتا

20 دقیقه
مشاهده

پیتزای قارچ و پنیر با نان پیتا

۱۰ دقیقه
مشاهده

کروکت ماهی

20 دقیقه

محبوب ترین غذاها

مرغ شکم پر با مارچوبه پنیری

کسرول مرغ و ذرت

پیتزا گوشت ترش و شیرین

بورک غنچه گل

پیتزا صدفی چیکن‌ بال

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد