• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا آدامام

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. ادامام را به مدت 5 دقیقه در یک قابلمه بزرگ آب بجوشانید و سپس آبکش کنید و بگذارید خنک شود. دانه‌ها را از پوسته ها جدا کنید و پوسته ها را دور بریزید و دانه‌ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  5. سیر را خرد کرده و به ظرفی اضافه کنید و سپس سس سویا، روغن کنجد، فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  6. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آرد پاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  7. به ترتیب سس ادامام، پنیر موزارلا و سپس دانه‌های ادامام را اضافه کنید.
  8. پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.
  9. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود، برش دهید و لذت ببرید!

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

فلن گوجه فرنگی

مشاهده

لازانیا اسفناج رولی

90 دقیقه
مشاهده

استرامبولی

40 دقیقه

محبوب ترین غذاها

تارت پیاز

پاستا ماهی تن مدیترانه ای

کاسرول کدو اسپاگتی

کدو سبز کبابی شکم پر

استرامبولی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد