- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۱۵ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتیگراد گرم کنید).
- ادامام را به مدت 5 دقیقه در یک قابلمه بزرگ آب بجوشانید و سپس آبکش کنید و بگذارید خنک شود. دانهها را از پوسته ها جدا کنید و پوسته ها را دور بریزید و دانهها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- سیر را خرد کرده و به ظرفی اضافه کنید و سپس سس سویا، روغن کنجد، فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آرد پاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- به ترتیب سس ادامام، پنیر موزارلا و سپس دانههای ادامام را اضافه کنید.
- پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.
- پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود، برش دهید و لذت ببرید!
شاید این غذاها را نیز بپسندید