• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

مینی تارت میگو

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • آماده سازی 8 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. کنجد را در تابه ای ریخته روی حرارت قرار دهید تا کنجدها طلایی رنگ شوند سپس آنها را کنار بگذارید
  2. میگو پخته شده,گشنیز و سس چیلی شیرین را در ظرفی ریخته , کنجد را به آن بیافزایید و تمام مواد را مخلوط کنید
  3. یوفکا را به شکل مربع (10در10 سانتیمتر) برش دهید و کمی چرب کنید و به شکل ضربدری داخل قالب‌های مافین کوچک بگذارید و آن‌ها را با مواد میگو پر کنید.
  4. قالب‌های مافین را در طبقه وسط فر قرار دهید تا یوفکاها طلایی شود. تزیین کرده و سرو نمایید.
  5. طرز تهیه سس چیلی شیرین : 2 قاشق سوپخوری شکر قهوه ای و 2 قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک و 4 قاشق سوپخوری سس چیلی تند مواد را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

كروكت پنير موتزارلا و پيازچه

10 دقيقه
مشاهده

مرغ شکم پر با ریحان و پنیر موزارلا

50 دقیقه
مشاهده

ساندویچ سبزیجات با سس پستو

10 دقیقه

محبوب ترین غذاها

دیپ پای گوجه فرنگی

تن مورنای

زیتی پنیری

پیتزا بروکلی و سس خردل تند

بادمجان با گوشت و پنیر

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد