• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا چیکن رز

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و نیم
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  5. سیر را رنده کنید، در یک بشقاب، مرغ را روغن بزنید و هر دو طرف را با نصف قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه مزه دار کنید. در یک ماهیتابه، هر طرف مرغ را روی حرارت ملایم به مدت 2 تا 3 دقیقه در فر قرار دهید.
  6. مرغ را بیرون بیاورید و سیر را به مرغ اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
  7. سس گوجه فرنگی، ریحان، پونه کوهی، خامه، پنیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مرغ را دوباره در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.
  8. مرغ را از فر خارج کنید، بگذارید خنک شود و خرد کنید. 1 فنجان از سس مرغ را کنار بگذارید.
  9. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  10. به ترتیب سس، پنیر و مرغ را به خمیر اضافه کنید.
  11. پیتزا را در فر با دمای 550 درجه فارنهایت به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.
  12. پیتزا را از فر خارج کرده و گلبرگ های گل رز خشک شده را به آن اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا فلافل

۱۵ دقیقه
مشاهده

املت ماهی با پنیر

۲۰ دقیقه
مشاهده

کاری چیکن فیلو

25 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیراشکی تن ماهی

پیتزا مارگاریتا

پیراشکی سیب زمینی و شوید

فوگازتا

کاپ پیتزا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد