• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

بورک غنچه گل

  • تدارک برای -
  • زمان پخت -
  • آماده سازی -
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا مواد سس را مخلوط کرده و سس را کنار بگذارید.
  2. نان یوفکای دالیا را روی سطحی صاف بگذارید و با دو انگشت وسط آن را جمع کرده و به دور خود بچرخانید تا یوفکا به شکل غنچه گل درآید.
  3. سپس از سس تهیه شده روی آن بریزید و از مخلوط پنیر و جعفری در وسط آن قرار دهید و کناره های یوفکا را به سمت داخل و روی گل ببندید.
  4. سپس آن را برعکس کنید و در قالب مافین که قبلا چرب کرده اید قرار دهید.
  5. بقیه بور کها را نیز به همین ترتیب درست کرده و در قالب بگذارید.
  6. با زرده تخم مرغ و روغن زیتون رومال کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید تا وقتی که روی بورک ها طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

اسکرامبل کلم و موزارلا

5 دقیقه
مشاهده

تیروپیتا (Tiropita)

20 دقیقه
مشاهده

ميتلف سبزيجات


محبوب ترین غذاها

املت پیتزا

پیتزا چیکن ناگت

پیتزا ناچو

كوفته ايتاليايی

اشترودل صبحانه

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد