• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا چیکن ناگت

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  5. روی یک چهارم پیتزا سس شیرین و ترش ، یک چهارم دیگر سس باربیکیو، یک چهارم دیگر سس خردل و در آخر روی قسمت آخر سس تند را اضافه کنید، سپس پنیر موزارلا و 20 ناگت مرغ را نیز به پیتزا اضافه کنید.
  6. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

ساندویچ های عروسکی

۱۰ دقیقه
مشاهده

پاستا سوسیس مرغ

30 دقیقه
مشاهده

پیتزا نان بِیگِل

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

ساندویچ های عروسکی

سمبوسه نودل

بورک سیگاری

تارت اسفناج و ماکارونی و پنیر

نان شکم پر

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد