• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کالزونه مرغ

  • تدارک برای
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • آماده سازی 15 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. روغن را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، سپس پیاز را به آن اضافه کرده و حدود 2 دقیقه تفت دهید تا کمی پیاز نرم شود سپس اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه دیگر اسفناج و پیاز را تفت دهید. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و سس مارینارا و مرغ را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  2. ایرفرایر را با دمای 160 درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید.
  3. خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را روی میزکار کمی آردپاشی شده، به شکل دایره باز کنید. یک چهارم از مخلوط اسفناج و مرغ را روی نیمه پایینی هر دایره خمیر بریزید. سپس روی هر کدام پنیر موزارلا را بریزید و خمیر را روی هم بیاورید سپس با یک چنگال لبه های خمیر را ببندید.
  4. روی سبد ایرفرایر کمی روغن اسپری کنید و کالزونه ها را به مدت 8 دقیقه درون آن قرار دهید سپس از آن را برگردانید و 4 دقیقه دیگر درون ایرفرایر قرار دهید تا سمت دیگر آن نیز طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

لالی‌ پاپس مرغ و اسفناج

20 دقیقه
مشاهده

پیتزا سالاد کاب

۳۰ دقیقه
مشاهده

کاپ املت

10 دقیقه

محبوب ترین غذاها

نان سیر پنیری

پیتزا استیک سوخاری

کنافه پنیری

گراتن سیب زمینی با پنیر

بروکلی پنیری

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد