• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا شیکاگو

  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. اسفناج درشت خرد کرده را با پیاز خرد شده و با کمی روغن زیتون تفت دهید تا حدی که نرم و براق شود، سپس از تابه خارج کرده و در ظرفی بریزید، گوجه‌ فرنگی پوست کنده‌ی بدون هسته و تکه‌ ای خرد شده را اضافه کرده، پنیر رنده شده کم چرب دالیا را افزوده، نمک و فلفل آن را اندازه و با هم مخلوط کنید.
  2. خمیر را برای ده دقیقه ورز دهید، سپس خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده به شکل گرد (35 سانتیمتری) باز کنید و داخل قالب چرب شده بیاندازید و دیواره‌ی قالب را با خمیر بپوشانید. فر را با دمای 350 درجه‌ی فارنهایت (180 درجه‌ی سانتیگراد) کنید. قالب را داخل فر گرم شده برده و حرارت را به 450 درجه‌ی فارنهایت (230 درجه‌ی سانتیگراد) برسانید.
  3. حرارت را افزایش دهید، برای 5 دقیقه خمیر را نیم پز کنید و سپس قالب را از داخل فر درآورید. سس گوجه‌فرنگی را به روی خمیر پخش کرده و کلیه‌ی مواد داخل کاسه را به روی سس بریزید و پخش کنید و سپس حلقه‌های رنگین فلفل دلمه‌ای را در جاهای مختلف در روی مواد قرار دهید و بعد سیر کنار گذاشته شده‌ی فوق را به روی مواد بریزید و مجدد قالب را داخل فر برده و برای 20 دقیقه‌ی دیگر بپزید تا خوشرنگ شود، سپس از فر خارج کرده و به 8 قسمت مساوی تقسیم و بعد سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

چیکن پارمزان با ایرفرایر

15 دقیقه
مشاهده

سوپ مینسترون

45 دقیقه
مشاهده

سیب زمینی تنوری با ذرت و پنیر

20 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیراشکی گوشت و کوکتل

پیتزا آلفاگتی

مرغ معطر (آروماتیک چیکن)

قارچ شکم پر با ایرفرایر

پیتزا مرغ فاجیتا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد