• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کاری چیکن فیلو

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 25 دقیقه
  • آماده سازی 15 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 220 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
  2. پیاز را در تابه‌ای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس پیازچه، سیر، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن بیافزایید و حدود 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود.
  3. پس از این مدت، ادویه کاری و فلفل چیلی را به تابه اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
  4. مرغ، گشنیز، آب لیموترش تازه، رنده پوست لیموترش، مقداری نمک و فلفل سیاه را به تابه بیافزایید و کمی تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
  5. یک لایه از نان نیمه آماده یوفکا را روی سطح کار قرار دهید و روی آن را با قلم‌موی مخصوص آشپزی به مقداری کره (ذوب‌شده) آغشته کنید، سپس مقداری آرد سوخاری روی نان بریزید (این عمل را 4 بار تکرار کنید).
  6. از مخلوط مرغ روی نان نیمه آماده بریزید و آن‌ها را به‌صورت رول فرم دهید، سپس رول‌ها را به‌صورت اریب با فاصله 8 سانتی‌متری برش بزنید و داخل سینی فر بچینید.
  7. سینی را به‌مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا طلایی‌رنگ شوند. پس از این مدت، کاری چیکن فیلو را از فر خارج کرده و سرو کنید.

نکته

  1. دو ساعت قبل از مصرف، بسته یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایه‌ها به‌راحتی از هم جدا شوند.
  2. هنگام کار کمی آب روی لایه‌ها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقه‌های یوفکا خشک نشود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

لازانیای جگر مرغ

75 دقیقه
مشاهده

بیکن لایه ای

-
مشاهده

پیراشکی برنج

10 دقیقه

محبوب ترین غذاها

اپل اشترودل

پیتزا روبن

ماهی سوخاری با بیسکوئیت و پنیر

پیتزا بیگل

پانینی مرغ و اسفناج

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد