- تدارک برای
- زمان پخت 10 دقیقه
- آماده سازی 30 دقیقه
محتویات
دستور پخت
- در یک تابه بزرگ، گوشت گاو و پیاز را روی حرارت متوسط تفت دهید تا زمانی که گوشت دیگر صورتی نباشد. ذرت، نخودفرنگی، سس کچاپ، سس ورچستر و سیر را با هم مخلوط و به گوشت اضافه کنید. در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه بپزید.
- نشاسته ذرت، عصاره گوشت و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط به مدت 2 دقیقه بجوشانید و هم بزنید تا غلیظ شود. سپس خامه ترش را نیز اضافه کرده و هم بزنید ولی نگذارید بجوشد.
- سیب زمینی پوره شده را روی تابه پخش کرده و به ترتیب مخلوط گوشت، مخلوط خامه و پنیر را روی آن بپاشید. روی آن را بپوشانید و بپزید تا سیب زمینی گرم شود و پنیر آب شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید