- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۳۰ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و نیم
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتیگراد گرم کنید).
- در یک کاسه بزرگ پودر سیر، هل، گشنیز، زیره سبز، پاپریکا، نمک، فلفل، آبلیمو و روغن را با هم مخلوط کنید سپس مرغ را به آن اضافه کرده و ماساژ دهید.
- روی آن را بپوشانید و حداقل 30 دقیقه کنار بگذارید. (اما بهتر است یک شب در یخچال به مدت 24 ساعت خوابانده شود).
- مرغ را روی حرارت متوسط، هر طرف 6 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته شود، گریل کنید. بگذارید خنک شود و برش بزنید.
- در یک کاسه بزرگ ماست یونانی، پودر سیر، زیره، آب لیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و 1 فنجان از آن را برای سس روی پیتزا کنار بگذارید و یک چهارم فنجان سس را برای تزئین پیتزا کنار بگذارید.
- موزارلا را رنده کنید، کاهو را خرد کنید و خیار و گوجه فرنگی را خلالی کنید.
- برای آماده کردن پیتزا ابتدا سطح میز کار را آردپاشی و خمیر را با وردنه باز کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- به ترتیب سس، پنیر و مرغ را به خمیر اضافه کنید.
- پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید 5 دقیقه خنک شود، در آخر کاهو، گوجه فرنگی، خیار را اضافه کنید و مقداری سس را روی آن بریزید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید