• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا بیکن

  • تدارک برای 1 نفر
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • آماده سازی 20 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با قلم‌موی مخصوص آشپزی با مقداری روغن زیتون چرب کنید و نان نیمه آماده پیتزا را روی آن قرار دهید.
  2. سس گوجه‌فرنگی را روی نان پیتزا بمالید سپس با پشت قاشق آن را صاف کنید. پنیر، بیکن، گوجه‌فرنگی مینیاتوری زیتون‌ و سیر را روی نان بچینید.
  3. سینی را به‌مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا پیتزا بپزد. پس از پخت، سینی را از فر خارج کرده، روی پیتزا مقداری نمک و فلفل بپاشید. پیتزا را برش بزنید و سرو کنید.

نکته

  1. بسته نان پیتزا را نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نان نرم شود.
  2. بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود. تا عطر و کش‌آمدن بیشتری داشته باشد.
  3. قبل از قرار دادن پیتزا در فر کمی آب روی آن اسپری کنید. یا در فر ظرف آب قرار دهید

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

نان شکم پر

۲۰ دقیقه
مشاهده

کوفته بادمجان

مشاهده

پیتزا پروشوتو سیب

۳۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزای سالامی

املت ماهی با پنیر

استرامبولی

صبحانه پر پروتئین با یوفکا

پیتزا گوشت ترش و شیرین

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد