• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

بورک اسفناج و پنیر

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • آماده سازی 20 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس اسفناج ها را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید و نمک و فلفل را به مخلوط بیافزایید. شعله را خاموش کنید و پنیر را روی مواد بریزید و مخلوط کنید.
  2. یک ورقه از یوفکای مثلثی را روی سطح کار قرار دهید . با قلم‌موی مخصوص آشپزی به مقداری کره یا روغن آغشته ‌کرده و از مواد آماده شده در قسمت بزرگ مثلث بریزید (به طوری که 2 سانت از طرفین خالی بماند) دو طرف پهلویی یوفکا را تا کنید تا مواد بیرون نریزد. سپس از قسمتی که مواد را ریخته‌اید شروع به رول کردن کنید (می‌توانید از آب یا سفیده تخم مرغ برای چسباندن لبه‌ها استفاده کنید). و با زرده تخم‌مرغ زده شده سطح بورک را رومال کرده و با کنجد و یا سیاه دانه تزیین کنید.
  3. سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 25-20 دقیقه قرار دهید تا بورک‌ها پخته و سطح آن‌ها طلایی شوند.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیراشکی کلم

20 دقیقه
مشاهده

پای مرغ و قارچ با یوفکا

20 دقیقه
مشاهده

مرغ پر شده با پنیر موزارلا

۲۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

رولت بادنجان

تترازینی ترکی

رول سیب زمینی گوشتی

پیراشکی تخم‌مرغ با سس کره

پیتزا کراستینی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد