• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

فلن گوجه فرنگی

  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای تهیه خمیر، آرد و نمک را با هم در کاسه‌ای الک کنید، خامه‌ی ترش و کره‌ی حبه‌ای خرد شده را اضافه کرده و آهسته هم بزنید، مواد را با ملایمت جمع کنید تا خمیری نرم و مناسب بدست آید. سپس خمیر را در کیسه‌ی نایلونی گذاشته و برای 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
  2. سپس گوجه فرنگی را به صورت ورقه های یک اندازه برش بزنید، پنیر را هم به اندازه های گوجه فرنگی برش زده و با کاتر گرد کوچک، نان های ورقه ای را به اندازه‌ی دهانه‌ی استکان برش بزنید و کنار بگذارید.
  3. خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح کمی آرد پاشیده شده با وردنه باز کنید، قالب فلن 30 سانتیمتری را چرب کرده و خمیر باز شده را داخل قالب بیاندازید، بصورتیکه کف و دیواره‌ی قالب را کاملا بپوشاند سپس روی خمیر را با گوجه فرنگی های ورقه شده، پنیر اسلایس و نان برش زده شده بصورت ناهماهنگ و در هم بپوشانید.
  4. بعد خامه ساده را همراه با خامه‌ی ترش در کاسه ای بریزید، سپس تخم مرغ، جوز بویای رنده شده، پاپریکا و نمک و فلفل سیاه تازه سائیده شده را اضافه کرده و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس مایه ی حاصله به روی مواد فوق بریزید و کره ی نگینی خرد شده را در جاهای مختلف در روی مواد قرار دهید و قالب را داخل فر گرم شده و طبقه ی وسط برای 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا طلائی و خوشرنگ شود سپس قالب را از داخل فر خارج کرده و مانند پیتزا برش بزنید و بصورت گرم سرو کنید.
  5. برای تهیه خامه ترش، یک و سه چهارم قاشق چایخوری آب لیموترش تازه را به 140 میلی لیتر خامه‌ی ساده اضافه کرده و هم بزنید و پس از 5 دقیقه استفاده کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا پیروگی

۱ ساعت
مشاهده

قارچ شکم پر با ایرفرایر

10 دقیقه
مشاهده

پیتزا چیکن کاراژه

۲۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پاستا با کوفته بوقلمون

پیتزا مک ان چیز

پیتزا چیکن ناگت

پیتزا اسفناج

گراتن سیب زمینی و بادمجان

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد