• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

تارت پیاز و پنیر

  • تدارک برای
  • زمان پخت 35 دقیقه
  • آماده سازی 45 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای تهیه خمیر،‌ آرد و نمک را در یک کاسه ریخته و کره را اضافه کنید. با نوک انگشت مواد را طوری مخلوط کنید تا مانند آرد سوخاری دانه دانه شود. زرده‌ی تخم‌مرغ را به همراه یک تا 2 قاشق غذاخوری آب سرد اضافه کرده و جذب مخلوط کنید تا مایه به شکل خمیر درآید. خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
  2. فر را روی 200 درجه‌ی سانتی‌گراد داغ کنید. خمیر را کمی ورز داده و روی سطح آرد پاشیده باز کنید. یک ظرف تارت به قطر 24 سانتی‌متر انتخاب کرده و خمیر را روی آن پهن کرده و اندازه کنید. اضافات خمیر را بریده و سطح آن را با چنگال سوراخ سوراخ کنید. یک کاغذ روغنی به اندازه قالب بریده و روی خمیر قرار دهید و داخل آن را با لوبیای خشک پر کنید. خمیر را 15 دقیقه در فر قرار دهید، سپس خارج کرده و کاغذ را به همراه لوبیا از روی آن بردارید. درهمین حال پیاز را به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم درون کره تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
  3. حرارت فر را روی 180 درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید. دانه‌های خردل را روی خمیر ریخته و پیاز را روی آن پخش کنید، سپس آن را روی پیاز ریخته و به صورت یک‌نواخت روی خمیر تارت پخش کنید. تارت را 35 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا مرغ کره‌ای

۳۰ دقیقه
مشاهده

قیف گوشتی

مشاهده

لالی‌ پاپس مرغ و اسفناج

20 دقیقه

محبوب ترین غذاها

تارت گوجه چری

پیتزا چیکن ناگت

استرامبولی

پیراشکی اسکرامبلد اگ

فراید پیراشکی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد