• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

تترازینی ترکی

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 75 دقیقه
  • آماده سازی 30 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. پاستا را جوشانده، صاف کرده و کنار بگذارید.
  3. در یک تابه بزرگ، 3 قاشق غذاخوری کره را روی حرارت متوسط رو به بالا ذوب کنید. قارچ ها را اضافه کرده و 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا تمام مایعی که قارچ از آن خارج می شود تبخیر شودسپس آن را کنار بگذارید.
  4. در یک قابلمه بزرگ 4 قاشق غذاخوری کره را آب کنید. آرد را با هم مخلوط کرده و با حرارت ملایم به مدت 3 دقیقه هم بزنید.
  5. داخل قابلمه کره، آرد، شیر، خامه و آب مرغ را به آرامی با هم مخلوط کرده و بگذارید بجوشد و روی حرارت متوسط رو به پایین حدود 5 تا 8 دقیقه بپزد و مدام آن را هم بزنید.
  6. در یک کاسه بزرگ پاستا، سس، قارچ، بوقلمون و نخود فرنگی را با هم مخلوط کرده، یک سوم فنجان پارمزان و پنیر موزارلا را با هم مخلوط کنید و آن را با آب لیمو، نمک و فلفل مزه دار کنید.
  7. در آخر برای طعم دادن، کمی جوز هندی آسیاب شده اضافه کرده و مخلوط را به یک قابلمه 3 لیتری کره منتقل کنید.
  8. در یک کاسه کوچک، یک سوم فنجان پارمزان باقیمانده و آرد سوخاری را خوب با هم مخلوط کرده و آن را به طور یکنواخت روی تترازینی بپاشید و چند برش کرده روی آن بگذارید.
  9. تترازینی را در طبقه وسط فر به مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که حباب بزند و روی آن طلایی شود بپزید.
  10. در آخر آن را جعفری تزئین کرده و سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

کاسرول خمیری بادمجان

مشاهده

اسنک ژامبون مرغ و سبزیجات

15 دقیقه
مشاهده

پیتزا استیک و گلابی

۳۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

کاسرول کدو اسپاگتی

سوپ پیراشکی مرغ

پیتزا استیک کریسمس

لازانیا با کوفته ریزه

صبحانه پر پروتئین با یوفکا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد