برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتیگراد گرم کنید).
از قبل فر را روی 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و بیکن را روی قالب فر و بر روی فویل قرار دهید.
بیکن را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید و بعد آن را برگردانید 5-10 دقیقه دیگر بپزید.
بیکن را از فر خارج کنید و آن را روی حوله کاغذی بگذارید و پس از خنک شدن، بیکن را خرد کنید.
پنیر موزارلا را رنده کنید، کاهو را خرد کرده و گوجه فرنگی را خلالی کنید.
سطح میز را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید، به میزان لازم کمی آرد بزنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
سس مایونز، پنیر و بیکن را اضافه کنید.
پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.
پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود سپس در آخر کاهو و گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.