• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

لازانیا با کوفته ریزه

  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای تهیه‌ی کوفته‌ریزه، گوشت، پیاز، سیر، یک‌چهارم پیمانه پنیر پارمزان، جعفری، نمک، فلفل و پودر نان سوخاری را با هم مخلوط کرده، خوب ورز داده و کوفته ریزه ها را در روغن سرخ کنید.
  2. گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته،‌ خرد کنید. در قابلمه‌ی کوچکی، سیر و فلفل‌دلمه‌ای‌ها را با یک قاشق روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را به آن اضافه کرده، بگذارید تا غلیظ شده، جا بیفتد. کوفته‌ریزه‌ها و آویشن را به آن اضافه کرده، بگذارید یک تا 2 دقیقه با سس بجوشد.
  3. در کاسه‌ای پنیر خامه‌ای، تخم‌مرغ و ریحان را مخلوط کنید. لازانیا‌ها را در آبجوش و نمک بپزید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید. در ظرف فر ابتدا از سس کوفته‌ریزه‌ ریخته، سپس لازانیای پخته را روی آن پهن کنید و مخلوط پنیر خامه‌ای، پنیر موتزارلا و بعد کوفته‌ریزه بریزید و این کار را تکرار کنید.
  4. در انتها باید فقط یک لایه پنیر موتزارلا ریخته و حدود 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد بگذارید تا روی آن طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیراشکی گوشت و کوکتل

30 دقیقه
مشاهده

تارت گل هویج

مشاهده

پیتزا ایتالیایی

30 دقیقه

محبوب ترین غذاها

كوفته كاسه ای

پیتزا مک‌ریب

پیتزای گوشت و قارچ

خوراک پنیر

پیتزا پنیر بری و کورن بری

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد