• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کاچیاتوره مرغ با موزارلا

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. روغن زیتون را در یک تابه پهن گرم و قارچ ها را برای چند دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید تا خوب قهوه ای شوند و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
  2. قارچ ها را از ماهیتابه خارج کنید و در روغن باقی مانده پیاز را به مدت 8 تا 10 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شود سپس سیر و فلفل دلمه را نیز اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید و از ماهیتابه خارج کنید.
  3. فیله های مرغ را از دو طرف با نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه دار کنید. در صورت نیاز کمی روغن بیشتری در ماهیتابه بریزید و آن ها را از هر دو طرف سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.
  4. گوجه فرنگی، فلفل قرمز، پوست لیمو، شکر، سبزیجات و قارچ ها را به مرغ اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه بگذارید بجوشد. در صورت نیاز نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
  5. در آخر پنیر موزارلا را روی مرغ ها ریخته و در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر حباب کند و طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

گراتن هویج و کدوسبز

30 دقیقه
مشاهده

ساندویچ سیخی بوقلمون

5 دقیقه
مشاهده

تن مورنای

20 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا نخود بوفالو

پیتزا تخم مرغ

بادمجان شکم ‌پر با مرغ

اسكالپ گوشت با بادنجان

پارمیجانا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد