• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کاچیاتوره مرغ با موزارلا

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. روغن زیتون را در یک تابه پهن گرم و قارچ ها را برای چند دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید تا خوب قهوه ای شوند و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
  2. قارچ ها را از ماهیتابه خارج کنید و در روغن باقی مانده پیاز را به مدت 8 تا 10 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شود سپس سیر و فلفل دلمه را نیز اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید و از ماهیتابه خارج کنید.
  3. فیله های مرغ را از دو طرف با نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه دار کنید. در صورت نیاز کمی روغن بیشتری در ماهیتابه بریزید و آن ها را از هر دو طرف سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.
  4. گوجه فرنگی، فلفل قرمز، پوست لیمو، شکر، سبزیجات و قارچ ها را به مرغ اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه بگذارید بجوشد. در صورت نیاز نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
  5. در آخر پنیر موزارلا را روی مرغ ها ریخته و در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر حباب کند و طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا لازانیا

۱۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا پروشوتو و بلوچیز

۱۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا سیسیلی


محبوب ترین غذاها

خوراک پنیر

پیتزا با نان تست

پیتزا پسته

پیراشکی میگو و قارچ

پیتزا سبزیجات

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد