• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا فیله ماهی سالمون

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. پنیر موزارلا را رنده کنید و پیاز قرمز را نازک خرد کنید.
  5. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  6. پنیر خامه ای و پنیر موزارلا را به خمیر اضافه کنید و آن را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.
  7. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود. در آخر به هر برش 2 ورقه ماهی سالمون، پیاز و کیپر را اضافه کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

لازانیای دریایی

مشاهده

کدو سبز کبابی شکم پر

10 دقیقه
مشاهده

پیتزا بیف و کیمچی

۴۵ دقیقه

محبوب ترین غذاها

ميتلف سبزيجات

کاپ املت

پیراشکی ترکی با سس ماست

لقمه پیتزا

بورتیا لوبیا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد