• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کوفته کی یف

  • تدارک برای 4 تا 6 نفر
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • آماده سازی 65 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. در کاسه ای گود گوشت مرغ را با نمک ، فلفل سفید ،پودر زنجفیل خوب مخلوط کنید . سپس پیاز و موسیر را افزوده و ورز دهید آنگاه جعفری ساطوری وتخم گشنیز را با تخم مرغ افزوده ومخلوط کنید. حالا آردسوخاری را بیافزائید و 5دقیقه حسابی ورز داده و 1ساعت زیرپوشش نایلونی در یخچال قرار دهید، پس از یک ساعت مایه را از یخچال درآورده درتابه ای گود 3 لیوان روغن را داغ کرده و از مایه به اندازه نارنگی بردارید و پنیر موزارلا راحبه قندی برش داده و میان آن قرار دهید، ابتدا گلوله کرده سپس گلوله را بشکل دوک درآورده و در روغن شناور داغ با حرارت ملایم سرخ کنید و با سس خردل و سس مایونز و سس گوجه فرنگی سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پای مرغ و قارچ با یوفکا

20 دقیقه
مشاهده

تارت میوه‌ای با یوفکا

15 دقیقه
مشاهده

پیتزا فیورنتینا

20 دقیقه

محبوب ترین غذاها

اسکرامبل کلم و موزارلا

پاستی‌لیو

پیتزا نخود بوفالو

پیتزا رست بیف و کدوتنبل

پیراشکی عدس و اسفناج

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد