صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ دالیا
زاپیکانکا لهستان
تدارک برای
2
زمان پخت
5 دقیقه
آماده سازی
15 دقیقه
امتیازدهی
محتویات
نان باگت بزرگ 1عدد
نصف قاشق غذاخوری کره
2 فنجان قارچ سفید، ورقه شده
نصف پیاز سفید کوچک خلال شده
3 فنجان پنیر موزارلا رنده شده
سس کچاپ برای تزئین
دستور پخت
از قبل تا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید
در تابه ای روی حرارت متوسط کره را ذوب کرده و قارچ و پیاز را در تابه تفت دهید تا نرم و پخته شود. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
نان باگت را از وسط نصف کرده و از طول برش دهید.
روی هر نیمه از نان، قارچ ها و پیاز پخته شده را به طور
به مقدار دلخواه پنیر موزارلا رنده شده بپاشید.
حدود 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و کمی طلایی شود.
قبل از سرو سس کچاپ بریزید و نوش جان کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
پیتزا پپرونی عسلی و خیارشور
۱۰ دقیقه
مشاهده
پیتزادیلا
6 دقیقه
مشاهده
پیتزا تورتیلا فلورانس
15 دقیقه
محبوب ترین غذاها
پاستا سوسیس مرغ
پیتزا ژامبون گوشت و تخم مرغ
پیتزا گوشت مزهدار شده با قهوه
پای اسفناج و ژامبون
پای اسپاگتی
به ما بپیوندید