• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا پروشتو و انگور

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. انگور ها را نصف کنید، پروشوتو را به اندازه های کوچک تکه کرده و گردو را خرد کنید.
  5. سطح میزکار را آرد پاشی کرده و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  6. به ترتیب بلوچیز، پنیر موزارلا، پروشوتو، انگور و گردو را به خمیر اضافه کنید.
  7. پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید سپس آن را با از فر خارج کردده و بگذارید 5 دقیقه خنک شود، در آخر آرگولا را روی آن قرار دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

گراتن لقمه‌ ای پنیری

30 دقیقه
مشاهده

رول سیب زمینی گوشتی

۳۰ دقیقه
مشاهده

املت پیتزا

5 دقیقه

محبوب ترین غذاها

ساوارین گوشت و پنیر

پیتزا گوشت سرخ شده

توپی مرغ کنجدی

ساندویچ سبزیجات با موزارلا

کتلت ماکارونی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد