در یک تابه بزرگ، بیکن را تفت داده و خرد کنید. از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. پودر پیاز، پودر سیر و آویشن را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
در یک قابلمه بزرگ، آب، آب مرغ، گل کلم و کلم بروکلی را با کمی نمک و فلفل سیاه را مخلوط کرده و درب آن را بگذارید و 4 تا 5 دقیقه بجوشانید.
پس از 4 یا 5 دقیقه جوشیدن، کره و خامه را به گل کلم و کلم بروکلی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
سپس پنیر را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا آب شود. دو سوم بیکن پخته شده را نیز اضافه کرده و با ادویه ها مزه دار کنید. درب آن را بگذارید و 5 تا 8 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بجوشانید و گاهی هم بزنید.
سوپ را در کاسه های مناسب ریخته و در صورت تمایل روی سوپ بیکن ترد باقی مانده و پنیر بیشتری اضافه کنید. لذت ببرید!