• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کاسرول گوشت چرخ کرده

  • تدارک برای
  • زمان پخت 25 دقیقه
  • آماده سازی 15 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید سپس پاستا و کمی نمک را اضافه کرده و زمانی که نرم شود بجوشانید سپس آبکش کرده، نصف فنجان از آب پاستا را کنار گزاشته و پاستا را نیز در ظرفی مناسب کنار بگذارید.
  2. روغن زیتون را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. گوشت چرخ کرده و پیاز را اضافه و با چاشنی ایتالیایی، نمک و فلفل مزه دار کنید. گوشت را با پشت قاشق از هم جدا کرده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
  3. سیر را به تابه اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر تفت دهید تا مخلوط گوشت معطر شود. مارینارا و ریحان را نیز به تابه اضافه کرده و هم بزنید سپس آن را روی پاستا در ظرف پخت بریزید. کمی از آب پاستا ذخیره شده را به آن اضافه کرده تا سس براق به نظر برسد.
  4. در آخر پنیر موزارلای رنده شده را روی آن بپاشید و حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر کمی طلایی شود.
  5. کاسرول را از فر خارج کرده و با ریحان تازه تزئین کنید و بلافاصله سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

تارت اسفناج و ماکارونی و پنیر

60 دقیقه
مشاهده

بادمجان شکم ‌پر با مرغ

30 دقيقه
مشاهده

کروک مادام

20

محبوب ترین غذاها

بادمجان شکم ‌پر با مرغ

پیتزا مرغ فاجیتا

کاسرول سوپ پیاز فرانسوی

سمبوسه برنج

پیتزا چیکن ناگت

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد