• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کیش اسفناج و پارمزان

  • تدارک برای 2 نفر
  • زمان پخت 40 دقیقه
  • آماده سازی 10 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با 190 درجه سانتی گراد گرم کرده و یک ظرف پخت پای را با روغن چرب کنید.
  2. نان تورتیلا را در بشقاب پای قرار داده و لبه های تورتیلا را در کناره های ظرف پای فشار دهید.
  3. یک ماهیتابه با اندازه متوسط و نچسب را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تابه را با اسپری چرب کرده و پیازها را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
  4. اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و فقط تا زمانی که اسفناج ها پژمرده شوند تفت دهید، در همین حین مخلوط را به آرامی هم بزنید.
  5. در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها، سفیده‌ها، موزارلا، پارمزان، شیر، نمک و فلفل را با همزن سیمی هم می‌زنیم تا مخلوط به خوبی ترکیب شده و پف کند.
  6. مخلوط اسفناج را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
  7. مخلوط تخم مرغ را بر روی نان ترتیلا بریزید و کیش را به مدت 35 تا 40 دقیقه و یا تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود در فر قرار دهید.
  8. کیش را از فر خارج کرده و قبل از برش اجازه دهید چند دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزادیلا

6 دقیقه
مشاهده

لازانیا کدو سبز

45 دقیقه
مشاهده

فلن گوجه فرنگی


محبوب ترین غذاها

پیتزا چیکن شاورما

بورک سیگاری

پیتزا میگو سوخاری

رول سیب زمینی گوشتی

پیتزا چیکن آلفردو

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد