• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

گراتن ژامبون گوشت

  • تدارک برای 4 تا 6 نفر
  • زمان پخت 65 دقیقه
  • آماده سازی 20 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فیله مرغ را در ظرفی بریزید و با پیازچه ساطوری شده ، نمک، فلفل و روغن زیتون و 1 قاشق غذاخوری آب لیمو مخلوط و 30 دقیقه در یخچال قرار داده تا مزه دار شود . فیله های مزه دار شده را داخل ژامبون گوشت قرار داده و کمی پنیر موزارلا رنده شده روی آن بریزید وژامبون را رول کنید , رول ها را کنار هم داخل پیرکس مرتب بچینید.
  2. در تابه ای کوچک کره را ذوب کرده و آرد ذرت را 3 دقیقه درآن تفت دهید و الباقی جعفری و پیازچه باقی مانده از مرغ را افزوده وکم کم آب مرغ را اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا سس غلیظ شود ، سس غلیظ شده را با آب لیمو مزه دار کنید و در پیرکس روی ژامبون های رول شده بریزید و الباقی پنیر موزارلا را نیز روی سطح آن پخش کرده و 1 ساعت در فر 150 درجه قرار دهید تا فیله ها پخته و پنیر نیز ذوب شود ، در صورت تمایل میتوانید 5 دقیقه از شعله بالای فر جهت برشته و قرمز کردن پنیر گراتن استفاده نمائید .گراتن را با همان پیرکس بر روی میز آورده و با نان روگن سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

گلدان حمص

-
مشاهده

توپی مرغ کنجدی

مشاهده

سمبوسه برنج

15 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا متری

پیتزا بروکلی

رپ گوشت و‌سبزیجات پنیری

پیراشکی تن ماهی

چيكن پارمزان

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد