• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

گراتن ژامبون گوشت

  • تدارک برای 4 تا 6 نفر
  • زمان پخت 65 دقیقه
  • آماده سازی 20 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فیله مرغ را در ظرفی بریزید و با پیازچه ساطوری شده ، نمک، فلفل و روغن زیتون و 1 قاشق غذاخوری آب لیمو مخلوط و 30 دقیقه در یخچال قرار داده تا مزه دار شود . فیله های مزه دار شده را داخل ژامبون گوشت قرار داده و کمی پنیر موزارلا رنده شده روی آن بریزید وژامبون را رول کنید , رول ها را کنار هم داخل پیرکس مرتب بچینید.
  2. در تابه ای کوچک کره را ذوب کرده و آرد ذرت را 3 دقیقه درآن تفت دهید و الباقی جعفری و پیازچه باقی مانده از مرغ را افزوده وکم کم آب مرغ را اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا سس غلیظ شود ، سس غلیظ شده را با آب لیمو مزه دار کنید و در پیرکس روی ژامبون های رول شده بریزید و الباقی پنیر موزارلا را نیز روی سطح آن پخش کرده و 1 ساعت در فر 150 درجه قرار دهید تا فیله ها پخته و پنیر نیز ذوب شود ، در صورت تمایل میتوانید 5 دقیقه از شعله بالای فر جهت برشته و قرمز کردن پنیر گراتن استفاده نمائید .گراتن را با همان پیرکس بر روی میز آورده و با نان روگن سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

کراستینی گوجه فرنگی و آنچووی

مشاهده

لازانیای جگر مرغ

75 دقیقه
مشاهده

پیتزا نان بِیگِل

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

کیک بلغوری

پیتزا بادمجان

پیراشکی جامائیکایی

ساندویچ اسفناج و پنیر

کرپ مرغ پنیری

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد