• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

ورمیشل مرغ و موزارلا

  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. نیمی از کره را آب کرده و پیاز، قارچ و فلفل دلمه ای را 5 دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید تا نرم شود. در یک قابلمه کوچک باقیمانده کره را آب کرده و آرد را 30 ثانیه در آن تفت دهید.
  2. شیر را اضافه کرده و روی شعله کم مرتب هم بزنید تا سس به قدر غلیظ شود که روی قاشق را بپوشانید نیمی از پنیر و خامه را اضافه کرده نمک و فلفل سس را اندازه کنید. فر را روی دمای 180 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
  3. رشته را 6 تا 7 دقیقه در محلول آب جوش، نمک و روغن بجوشانید تا کمی نرم شود اما مغز پخت نشود.
  4. ورمیشل را آب کش کرده و با باقیمانده ی پنیر و سس مخلوط کرده و در یک ظرف نسوز چرب شده بریزید.
  5. روی ظرف را فویل بکشید و 25 دقیقه در فر قرار دهید و 5 دقیقه آخر گریل را روشن کرده و ظرف را بدون روکش در یک طبقه بالاتر قرار داده تا روی آن طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

آرانچینی اسفناج

20 دقیقه
مشاهده

کباب بقچه

مشاهده

سمبوسه نودل

۴۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

بقچه‌ های قارچ و پنیر

کروک مسیو

پاسترمیلیا

فريتر بادمنجان و پنير موزارلا

پیراشکی تن ماهی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد