• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

رول مرغ و موزارلا

  • تدارک برای
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • آماده سازی 30 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را روی 180 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید. سینه‌های مرغ را یک به یک درون کیسه فریزر قرار داده و با وردنه یا استیک‌کوب و با احتیاط بکوبید تا سینه‌ی مرغ پهن شده و به ضخامت یک سانتی‌متر برسد. (این کار را با دقت و احتیاط انجام دهید، چون سینه‌ی مرغ نرم است و ممکن است له و پاره شود)
  2. یک‌ چهارم پیمانه کره را روی سطح داخلی سینه‌های مرغ بمالید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. روی سطح داخلی هر کدام از سینه‌ها یک و نیم ورقه پنیر موتزارلا گذاشته و آن را به آرامی لوله کنید، سپس به کمک خلال دندان آن را ثابت و محکم کنید.
  3. سینه‌های رول شده را به ترتیب در آرد، تخم‌مرغ زده و آرد سوخاری زده و در یک ظرف نسوز چرب شده بچینید.
  4. برای تهیه‌ی سس، یک‌چهارم پیمانه کره را در یک قابلمه کوچک روی شعله ملایم آب کنید. سیر را 30 ثانیه در آن تفت داده و آب مرغ و آب‌لیمو را اضافه کنید. سس را به ظرف مرغ‌ها اضافه کرده و آن را 30 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ‌ها که کاملاً مغزپخت شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

خوراک پنیر

۲۰ دقیقه
مشاهده

ورمیشل مرغ و موزارلا

مشاهده

ساندویچ سبزیجات

15

محبوب ترین غذاها

پیتزا اسلوپی‌جو

پیتزا چیکن کاراژه

پیتزا کراستینی

پیتزا چیکن شاورما

پیراشکی گیس‌باف

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد