• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

یوفکا سیب و گلابی

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 10 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. یوفکا را روی سطح کار قرار دهید و با قلم‌موی مخصوص آشپزی به مقداری کره یا روغن آغشته ‌کرده روی سینی مخصوص فر قرار دهید. مابین هرلایه پودر نارگیل به مقدار دلخواه بریزید. تا 5 لایه این کار را تکرار می‌‌کنیم. روی لایه‌ی آخر را به کره یا روغن آغشته ‌کرده ‌برش‌های سیب و گلابی قرار می‌دهیم.
  2. سینی را به مدت 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر از قبل قبل گرم شده قرار دهید. پس از طلایی شدن یوفکاها آن را از فر درآورده اجازه دهید خنک شود.
  3. سپس بگذارید شیرینی‌ها خنک شوند سپس شیرینی‌ها را از قالب خارج کرده و مخلوط پودر قند و پودر دارچین را روی شیرینی‌ها بپاشید به اندازه دلخواه برش داده و سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا گل‌کلم

۴۵ دقیقه
مشاهده

بورتیا لوبیا

5 دقیقه
مشاهده

پیتزا استیک کریسمس

۴۵ دقیقه

محبوب ترین غذاها

رول تخم‌ مرغ

چيكن موزارلا با سس عسل و خردل

لقمه های سوخاری سیب زمینی

فریتاتای سفید و سبک

پیتزا با نان تست

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد