• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا سیسیلی

  • تدارک برای 2
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. - در یک قابلمه کوچک شیر و شکر بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. مخمر را روی شیر بپاشید. هم بزنید و 5 تا 10 دقیقه کنار بذارید تا مخمر فعال شده و حباب هایی روی سطح ایجاد شود.
  2. - آرد سفید، روغن و نمک رو درون یک کاسه بریزید و با قاشق چوبی یا دستگاه خمیرزن هم بزنید. سپس مخلوط مخمر و شیر را اضافه کنید و با قاشق یا همان دستگاه مواد را مخلوط کنید. آب را کم کم اضافه کنید. این خمیر باید نرم و کشدار باشد. اگر خمیر خیلی مرطوب و چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب بریزید.
  3. - خمیر را به مدت 5 تا 10 دقیقه ورز دهید. سپس در کاسه‌ای که با روغن چرب شده قرار دهید و آنرا دور تا دور کاسه بچرخانید تا چرب شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید. و حدود 1 ساعت یا بیشتر به خمیر استراحت دهید تا حجیم شود.
  4. - یک عدد پیاز را نازک خلالی کنید. پیازها را به مدت 30 دقیقه درون آب سرد خیس کنید و بعد با دستمال حوله ای خشک کنید.
  5. - خمیر حجیم شده را به دو نیمه تقسیم کنید و گرد کنید.
  6. - سه قاشق غذاخوری روغن رو درون یک قالب یا تابه 30 سانتی بریزید و قالب را چرب کنید. خمیر رو توی تابه پهن کنید . فر رو روشن کنید و در دمای 220 درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم بشه.
  7. - پنیر موزارلا رنده شده را وسط خمیر بریزید. خمیر پیتزا رو بر روی پنیر بگذارید و لبه های دو تا خمیر رو بر روی هم فشار بدید تا کامل بسته شود
  8. پیاز را روی خمیر بریزید، یک قاشق روغن ، آویشن کوهی خشک و پنیر پیتزا می‌ریزیم.
  9. - به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که روی پیتزا طلایی شود در فر بگذارید. سه دقیقه آخر شعله بالا ی فر را روشن کنید تا پیازها طلایی شوند.
  10. - وقتی پیتزا آرژانتینی را از فر بیرون آوردید سریع برش بزنید. 5 تا 10 دقیقه بگذارید، خنک شود

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

بورک اسفناج و پنیر

30 دقیقه
مشاهده

فاریکال

مشاهده

پیتزا دیپ اسفناج

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

تخم مرغ در فر

پیتزا کوکتل میگو

پیتزا با کراست هش براون

پیتزا پروشوتو سیب

املت ماهی با پنیر

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد