- تدارک برای
- زمان پخت 20 دقیقه
- آماده سازی 30 دقیقه
محتویات
دستور پخت
- قالب پیتزا را در طبقه وسط فر قرار داده و فر را با دمای 260 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- خمیر را به شکل دایره روی سطح میزکار کمی آردپاشی شده باز کرده وآن را به کاغذ روغنی منتقل کنید.
- مارینارا را روی خمیر پخش کرده و روی آن بیکن، پپرونی، فلفل دلمه ای قرمز و سبز، پیاز قرمز، زیتون سیاه و موزارلا بریزید.
- پیتزا را به قالب فر منتقل کرده و در دمای 260 درجه سانتیگراد به مدت 9 الی 10 دقیقه درون فر قرار دهید تا زمانی که روی پنیر برشته و طلایی شود.
- پیتزا را از فر خارج کرده و بگذارید 5 دقیقه بماند و در آخر روی آن پارمزان و ریحان بپاشید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید