• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

تارت گوجه و ريحان

  • تدارک برای
  • زمان پخت 35 دقیقه
  • آماده سازی 60 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. آرد و نمك را در یك كاسه الك كنید. كره را ریز كرده و به آرد اضافه كنید و با دست مخلوط كنید. تا به شكل خرده نان درآید. 3 قاشق غذاخوری از آب را اضافه كرده و مخلوط كنید تا به شكل خمیر درآید. در صورت نیاز بقیه‌ی آب را اضافه كنید. خمیر را در كیسه فریزر گذاشته و 40 دقیقه در یخچال بگذارید. فر را روی 190 درجه‌ی سانتی‌گراد داغ كنید.
  2. خمیر را به ضخامت 5 میلی‌متر روی یك سطح آرد پاشی شده پهن كنید. یك قالب تارت را چرب كرده و خمیر را كف آن پهن كنید و با چنگال سوراخ سوراخ كنید و 20 دقیقه دیگر در یخچال بگذارید.
  3. یك ورقه كاغذ مومی روی خمیر گذاشته و داخل آن را با لوبیای خشك پر كرده و 15 دقیقه در فر بپزید، سپس از فر خارج كرده و روی آن را خالی كنید.
  4. خمیر را با ورغن زیتون چرب كرده و یك لایه پنیر كف آن بچینید دو سوم ریحان را روی آن ریخته و گوجه‌ها را روی آن بچینید. باقی ریحان را روی آن ریخته و پنیر رنده شده را روی آن بریزید. تارت را 35 دقیقه در فر بپزید و اگر آب انداخت به آرامی با قاشق روی آن را خالی كنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پاستيچو

1 ساعت
مشاهده

گوجه فرنگی شکم پر

25 دقیقه
مشاهده

آرانچینی با ایرفرایر

40 دقیقه

محبوب ترین غذاها

گراتن پاستا

پیتزا پروشوتو سیب

فريتر بادمنجان و پنير موزارلا

پيتزا گوشت

تای بیف

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد