• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا نان بِیگِل

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. بگذارید پنیر خامه ای به مدت 1 ساعت در دمای اتاق بماند.
  5. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  6. به ترتیب پنیر خامه ای و پنیر موزارلا را به خمیر اضافه کنید و آن را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در قرار دهید.
  7. پیتزا را از فر خارج کنید. بگذارید 5 دقیقه خنک شود سپس کره را در یک کاسه ذوب کنید، با قلم مو روی پیتزا بمالید و کنجد را روی قسمت‌های کره ای بپاشید، سپس آن را برش دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا گوشت و قارچ

۲۰ دقیقه
مشاهده

لازانیا رژیمی

45 دقیقه
مشاهده

لقمه‌های رنگین کمانی

10

محبوب ترین غذاها

کاپ املت

کراستینی گوجه فرنگی و آنچووی

پیتزا بیکن و تخم مرغ

بورک لایه‌ای

رپ گوشت و‌سبزیجات پنیری

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد