• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا نان بِیگِل

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. بگذارید پنیر خامه ای به مدت 1 ساعت در دمای اتاق بماند.
  5. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  6. به ترتیب پنیر خامه ای و پنیر موزارلا را به خمیر اضافه کنید و آن را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در قرار دهید.
  7. پیتزا را از فر خارج کنید. بگذارید 5 دقیقه خنک شود سپس کره را در یک کاسه ذوب کنید، با قلم مو روی پیتزا بمالید و کنجد را روی قسمت‌های کره ای بپاشید، سپس آن را برش دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

کالزون ژامبون به شکل گل

30 دقیقه
مشاهده

پیتزا ماکارونی و پنیر

۳۰ دقیقه
مشاهده

پیتزای نان فرانسوی

5 دقیقه

محبوب ترین غذاها

گراتن سیب زمینی با پنیر

پیتزا گوشت سرخ شده

ميتلف سبزيجات

رولت بادنجان

سوفله گل کلم

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد