• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

چيكن موزارلا با سس عسل و خردل

  • تدارک برای
  • زمان پخت 35 دقیقه
  • آماده سازی 5 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را روی 190 درجه‌ی سانتی‌گراد داغ کنید. وسط هر سینه مرغ را با چاقو 2 تا 3 شکاف عقی دهید تا مرغ مغزپخت شود. یک ظرف نسوز را چرب کرده و مرغ‌ها را در آن بچینید.
  2. عسل و سس خردل را در یک کاسه مخلوط کرده تو روی مرغ‌ها بریزید و روی آن لیمو فلفلی بپاشید.
  3. مرغ‌ها را به مدت 25 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کاملاً بپزد.
  4. ظرف را از فر خارج کرده و ورقه‌های ژامبون را روی مرغ بچینید، سپس پنیر را روی آن ریخته و مجدداً 10 دقیقه در فر قرار دهید.
  5. غذا موقعی پخته است که ورقه‌های ژامبون برشته شده و پنیر طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

رول پیتزا پنیری

25 دقیقه
مشاهده

پیتزا اسفناج با سس آلفردو

۲۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا راویولی

۳۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیاز تنسی

کروک مسیو

پیتزا شکلاتی

کاچیاتوره مرغ با موزارلا

گوجه فرنگی شکم پر

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد