• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا پنیر بری و کورن بری

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و نیم
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. آب و شکر را به قابلمه متوسط اضافه کنید، شکر را در آب هم بزنید تا حل شود سپس آب را روی حرارت زیاد بجوشانید کورن بری را به آن اضافه کنید.
  5. مرتباً هم بزنید تا به جوش بیاید، سپس روی حرارت ملایم بجوشانید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشانید تا قوام مورد نظر حاصل شود.
  6. حرارت را خاموش کنید، کنار بگذارید و بگذارید خنک شود.
  7. تا جایی که می توانید پوست پنیر بری را با چاقو جدا کرده و پنیر موزارلا را رنده کنید.
  8. سطح میزکار را آردپاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس به ترتیب 1 فنجان سس کورن بری و موزارلا اضافه کنید و بری را در وسط پیتزا بریزید، سپس نصف فنجان سس کورن بری را روی بری بریزید.
  9. پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

مافین پیتزا با یوفکا

30 دقیقه
مشاهده

مافین پیتزا

5 دقیقه
مشاهده

ورمیشل مرغ و موزارلا


محبوب ترین غذاها

پیتزا سیسیلی

کدو سبز کبابی شکم پر

پیتزا گوشت ترش و شیرین

بورک اسفناج و پنیر

لازانیا کدو سبز

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد